petak, studenoga 28, 2014

Christmas blog series 2/2▲

Hej :-)
Kao što vidite nastavljamo s ovom Božićnom temom.Danas vam prije svega želim pokazati par načina kako da oživite svoju sobu i jedan način 'savršenog' zamatanja poklona kojeg sam sama usavršila.Pa uskočimo odmah u ovu temu !
CHRISTMAS DECOR;HOW TO DECORATE MY ROOM ?
Nekliko savjeta kako da vaša soba oživi u Božićnom duhu.
#1 Posteljina ili deke ?
Savršen način da malo oživite svoju sobu su različite jastučnice,deke..sve naravno u šarenim bojama ili Božićnih motiva.Ukoliko nemate te tzv.Božićne motive neka deka ili što već u boji bit će super! Pogotovo crvena i zelena boja!

#2 Ukrasi za prozore ?
Znate one male onako koji se sami od sebe lijepe po prozorima ? E,da to su ti 'stickersi'.Imaš ih za kupiti u bilo kojoj trgovini namirnicama ili namještajem.Doslovno su po petnaest kuna,a tako su fora ozbiljno.


#3 Božićna svjetla ?
Uglavnom one lampice što se stavljaju na bor.Nije potrebno previše objašnjavati.Kao na gornjoj slici mogu se staviti na krevet ,oko prozora,na bor ako imaš u sobi,na strop.. izbora je mnogo!Postani kreativna i uključi maštu!



#4 Božićne slike ili stihovi ?
Okej,ova mi je ideja preslatka.Ukoliko znaš za Božićne slike to i nije neka novost.Ne mora to biti neka ogromna slika.Može biti i neka mala na tvojem ormariću.Malo pogledaj po Tumblr-u ii We<3it-u,isprintaj i stavi u neki okvir.
Što se tiče stihova,vjerojatno znaš ona ljepljiva slova ? Imaš kupiti u trgovinama poput Offertissimme.Jednostavno uzmeš neki Božićni stih i poludi !


#5 Svijeće
Neke svijeće s mirisima pite,jabuka,kašmira ili sličnog su preodlične.Kada uđeš u svoju sobu ono što ćeš prvo pomisliti je UDOBNOST.I još ako ih staviš u neki slatki Božićni svijećnjak...
Go crazy girl !

Eto,to su moji savjeti,hvala na čitanju.
To je sve za danas !



Do slijedećeg posta...▲

Nema komentara:

Objavi komentar

Boucing Smiley Star