subota, studenoga 15, 2014

Nekoliko dobrih filmova za pogledati ? #addicted

Hej :-)
Danas vam donosim nekoliko fantastičnih(po meni) filmova za pogledati.Otkako je jesen pokucala na vrata,hajmo iskreno,svi se samo želimo zavući u krevet sa čajem,kavom ili nekakvim toplim napitkom i samo gledati neke filmove.Mislim da je ovo neka vrsta navike kod ljudi.Makar zbog škole često ne mogu uhvatiti vremena da se opustim i pogledam dobar film,ali zato nema boljeg od traćenja petka navečer na filmove.Pa hajmo na filmove!
1.Igre gladi(prvi i drugi dio)
Inače nisam duša za ovakvu vrstu filmova no ovaj film me potpuno oduševio.Znam da je taj film,barem prvi dio,izašao dosta prije,ali nisam obraćala pažnju na njega,iako u sobi imam ogroman poster od tog filma,hmm ? Sviđa mi se ovaj film jer pokazuje na neki način jakost žene i da je ona sposobna pobijediti muškarca.Neću vam puno pričati osim da definitivno,ako već niste,ovo je too must watch film.Treći je dio već premijerno izašao u Americi,a kod nas dolazi mislim 20.11 :-)
Ovo su linkovi gdje možete pogledati prvi i drugi dio s prijevodom:
1. http://www.filmovita.com/the-hunger-games-2012/
2. http://www.filmovita.com/tag/gledaj-film-the-hunger-games-catching-fire-online/


(treći dio)


2.Sumrak saga 
Ovo je definitivno moj omiljeni film.Za one koji još nisu pogledali ima četiri dijela,s time da je četvrti dio podijeljen na dva dijela..
Film je fantastičan i jedinstven.Ljubav između Edwarda i Belle...Jednostavno ima toliko preokreta i malo me razočarao zadnji dio jer je završio totalno bezveze,no dobro.
Evo vam linkovi gdje možete pogledati sve dijelove:
1. http://www.filmovita.com/twilight-2008/
2. http://www.filmovita.com/the-twilight-saga-new-moon-2009/
3. http://www.filmovita.com/the-twilight-saga-eclipse-2010/
4. http://www.filmovita.com/the-twilight-saga-breaking-dawn-part-1-2011/
5. http://www.filmovita.com/the-twilight-saga-breaking-dawn-2-2012-2/
3.Plava laguna:buđenje
Potpuno nepoznat film vjerojatno većini vama,ali je predobar.Pokazuje dva suprotna života koja se na kraju i sudare.Kao u bajci.Stvarno je zakon.Inače to je tinejđerski film pa će vam se vjerojatno svidjeti.Znam da niste čuli za njega,ali dajte mu šansu i pogledajte!
Evo gdje možete pogledati ovaj film:
1.http://www.ekipica.com/publ/filmovi_online_sa_prevodom/avanture/blue_lagoon_the_awakening_plava_laguna_budenje_2012/3-1-0-101

4.Da sam znao da sam genijalac
Pomalo smiješan,ali ipak zabavan film.Opisuje život jednog afričkoameričkog genijalca čija mu mama to ne želi reći.Smiješno je to što on opisuje svoje djetinjstvo,ali recimo sjedi u klupi iako ima 15 godina.Definitivno morate pogledati!
Evo link gdje možete pogledati:
1.http://mojtv.hr/film/4141/da-sam-znao-da-sam-genijalac.aspx
5.Cinderella story
Ovo je definitivno film za djevojke poput mene koje vole suvremene inačice starijih filmova.U biti naslov je metafora.Ona nije doslovno pepeljuga,ali se u sva tri dijela prema različitim trima curama ponašaju kao prema pepeljuzi.Zločesto i bezobrazno.
Film je predobro napravljen,u prvom dijelu glumi Hilary Duff,


u drugom dijelu glumi Selena Gomez,a u trećem Lucy Hale!
Evo linkovi gdje možete pogledati:
1.http://www.filmovizija.com/movie/a-cinderella-story-2004-video_17f209ce2.html
2. http://www.filmovizija.com/movie/another-cinderella-story-2008-video_388f54040.html
3.http://www.filmovizija.com/movie/another-cinderella-story-2008-video_388f54040.html

To je to zasada,znam da ste očekivali The fault in our stars,ali taj film nisam pogledala i ne usudim se,jer znam da ću previše plakati.Judge me,I don't care! Hahahh ništa,nadam se da ću uskoro napisati novi post,a i da vam se ovaj svidio:-)
Do slijedećeg posta...

Broj komentara: 7:

Boucing Smiley Star