subota, svibnja 16, 2015

Kako učvrstiti svoje tijelo za nadolazeće ljeto ? +April faves

Hej!
Danas vam donosim neke savjete,vježbe i videe kako vježbati i zategnuti svoje tijelo.Odnosno trbuh,stražnjicu,ruke i slično.Ovo NIJE post za mršavljenje već za zatezanje tijela.
Let's get started.
Inače prije toga,ovo su sve vježbe koje možete raditi doma i vjerojatno imate sve potrebno doma,so no worries.
#1. Kretanje
Mislim kako je ovo zapravo i logičan savjet.Krećite se.Hodanje je jako dobra vježba za noge,ali i tako dobivate kondiciju.Rolanje,vožnja biciklom,brzo hodanje,trčanje po stepenicama ili samo hodanje po njima.Sve se to zbraja.Odmah ću vam sada reći da ukoliko se ne mislite kretati neće vam pomoći ove vježbe.Naime,zatezanje ne traži neku posebnu prehranu već samo voće,vodu i zdrave namirnice.Također bilo bi dobro da ne jedete previše nezdravog.
#2.Sklekovi
Znam što misliš 'fuj','iju' i 'ne'.I ja to isto mislim o njima.Ipak sklekovi pokreću više vrste mišića ne samo jednu.Nemoj si kratiti vrijeme vježbajući posebno za tricepse,bicepse i slično.Stisni zube i idi.Mislim da nije lijepo ili uopće fora ako ne možeš dignuti svoje tijelo rukama i dijelom nogama barem deset puta.Također ne moraš ih odmah raditi po 50 ili slično.Počni od 10 ako i treba.Strpljenje je ključ.Na početku možeš raditi ženske sklekove.(Oslanjaj se koljenima o pod i prekriži stopala.)S vremenom kada ti mišići ojačaju možeš prijeći na muške sklekove.Poslije toga možeš raditi sklekove s nagibom.(Stopalima se oslanjaj o stolicu ili stepenicu.)
(ženski sklekovi gore)
#3.Uže za preskakanje
Uže za preskakanje nudi trening svih mišićnih skupova.Ruku,trbuha,nogu i učvršćuje tvoju stražnjicu.Prije skakanja se dobro zagrij jer bez toga će ti se upaliti mišići.Posebno razgibaj svoja koljena i laktove da izbjegneš nekakve ozljede.Ova vježba ubrzava rad srca.
Također ako si jedna od onih što vole glazbu slobodno si je pusti.Ići ćeš u jednakom ritmu i brže će ti ići te će biti efektivnije.Ako želiš naučiti više o treningu s užem za preskakanje možeš mi se javiti na ask.fm profil ovdje.
#4.Iskoraci
Sigurno si ga već i napravila dosta puta.Stani u ispravan položaj,ruke položi na kukove i iskorači desnom nogom prema naprijed.Lijevu približi desnoj i napravi slijedeći iskorak s lijevom nogom.
Nastavi ovo preuveličano hodanje nekoliko desetka puta.
#5.Čučnjevi
Čučnjevi su 101 vježba za bolju i čvršću stražnjicu.Odmah ću vam reći da stražnjicu ne možete povećati,već učvrstiti i podignuti pa će izgledati većom.Možeš početi s onim koji se izvode uza zid pa se s vremenom prebaciti na one 'klasične'.Kada dovoljno ojačaš noge možeš iz čučnja lagano skakati u zrak kao žaba.To je isto jedna,zanimljiva vježba.Ipak dosta je naporna pa ako misliš da ne možeš,ne moraš ju raditi jer nije obavezna.
Vježbe za ravan trbuh
Ako želiš ravan trbuh potrebno je puno truda i treba proliti puno znoja.
Ako moraš skinuti masne naslage,trbušnjaci su gubitak vremena.
Neke kardio vježbe da izgubiš salo su ovdje.
Ako je tvoj trbuh ravan,ali nije čvrst,trbušnjaci svakakvih vrsta su za tebe.Počni od recimo 30 i nastavljaj povećavati za deset.
Svaki četvrti dan je dan za odmor.
Nemoj se previše siliti.

I zapamti ako boli,nešto radiš ispravno.Počet će brzo djelovati.

April favourites !
Za prošli mjesec nemam previše favorita te sam ih zato uključila u ovaj post.
Imam četiri vrlo zanimljiva(barem meni proizvoda) koji su me oduševili.
#1.Essence i Alverde maskare
Prvo imam tri maskare.Jedna je od Essence-a,jedna od Manhatan-a,a treća od Alverde-a.
Mene boli briga što drugi govore.Essence maskare su meni savršene i dosta mi povećaju trepavice.Što je najbolje kod njih,jako su jeftine.
Ova crvena je volume curl znači da će vam iskovrčati trepavice,ali i dodati volumena.
Ova crna je od Manhatna i dobra je,ima čudnu četkicu,ali jaaako mi smrdi.Ipak miris ove crvene ju prekrije pa sve miriši bolje.
Ova treća je alverde long and swing koja radi isto što i ove dvije,ali ima manju četkicu pa ju koristim za donje trepavice.Stvarno su super odlične i nemam nikakvih problema s njima.
#2.Afrodita-šampon za kosu
Ovaj je šampon odličan.Trenutno kojeg sad imam miriši na kokosovo mlijeko,ali ima raznih mirisa.Koštaju po 20-ak kuna.Miris dugo ostaje u kosi.Isto kada perete svoju kosu treba jako malo da se brzo zapjeni.Ja ju nekada ostavim da stoji nekoliko minuta i ima efekt regeneratora.Kosa mi je mekana poslije tog šampona i jednostavno je svilena.Malo je reći da obožavam ovaj šampon.!
#3.Glenova-made in Italy krema za ruke
Ovu je kremu moja mama kupila u Offertissimi za nekih 10-ak kuna.Ova krema također predivno miriši.I ja je puno koristim iako mi ruke nisu suhe.
Stavljam je na lice navečer ili kad se već sjetim i poslije te kreme koža vam je kao bebina guza.
Mekana i hidratizirana.
Moja je koža toliko normalnija od ove kreme.
Također je stavim na noge poslije brijanja i također djeluje odlično.
Ako si u potrazi za nekom kremom,jeftinom,ali kvalitetnom,ta da ! 
#4.Avon-plump lips
Da budem iskrena nisam više sigurna ima li ovog sjajila još uvijek za kupiti.
Kako sam doznala za njega,smiješna je priča.Bila sam na trgu i pronašla sam to sjajilo na podu.Bilo je još novo i nije čak ni bilo otvoreno.Ipak otišla sam u Dm i kupila si isto takvo.
Nisam baš sigurna za cijenu.
Uglavnom,kad ga stavite na usta osjećate taj mentol koji je u sjajilu.Predobar je osjećaj.
I doslovno izgledaju 'plump' zbog tog mentola.

#5.Torbica za mobitel
Ovo nije neki 'beauty' proizvod,ali mi je svejedno favorit.Tražila sam dugo neku futrolu za mobitel,neku univerzalku.Imam mobitel koji i nije tako poznat i nisam našla nikakve maskice na ebayu i sličnim trgovinama.Moja si je sestra ranije kupila ovakvu plavu i ja sam opet oko mjesec dana htjela otići u Pevec gdje ju je i ona kupila.Međutim kod nas je Pevec skroz na kraju grada pa mi i nije bilo baš blizu.Tražila sam u Šmitu ii sličnim trgovinama i ništa.
Sve dok nisam prije dva tjedna otišla s mamom i Pevec i kupila si ovu futrolu za 50 kuna.
Ima još i crna,plava i ova bijela.:-)


To je to.
Drage moje.Nadam se da ste uživale i naučile nešto novo.
Do slijedećeg post,lots of love,
Anita.







Nema komentara:

Objavi komentar

Boucing Smiley Star